Μετά την ανανέωση της παραμονής των δύο περσινών ηγετών της ομάδας, Σάκη Καρύδα και Πέτρου Νοέα, ο Κόροιβος βάζει μπροστά για την περαιτέρω υλοποίηση του αγωνιστικού του σχεδιασμoύ.

Στο προσκήνιο έχει έρθει η περίπτωση του Μπάνε Τόμιτς. Ο κοινοτικός φόργουορντ – σέντερ, έκανε πέρσι εξαιρετικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Ηλείας (αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της με 367 π.)) και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Κόροιβος κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στον Τόμιτς και αναμένει την απάντηση του, τη στιγμή που ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων της Α2.

Από εκεί και πέρα, συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων θα γίνουν και με τους Γιάννη Αντωνιάδη και Μιχάλη Χατζόπουλο, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι αισιόδοξοι για την παραμονή των δύο παικτών.

Στα μεταγραφικά, ο Γιάννης Θανόπουλος θα πρέπει να θεωρείται το πρώτο απόκτημα της ομάδας της Ηλείας, καθώς έχει συμφωνηθεί ο δανεισμός του από τον Απόλλωνα Πάτρας, χωρίς όμως να έχει επισημοποιηθεί ακόμη κάτι.