Φαίνεται ότι τα… φουγάρα της Νέας Φιλαδέλφειας εμπνέουν την διοίκηση της ΑΕΚ! Το μεγάλο κλειστό “μπαλόνι” (στα πρότυπα ευρωπαϊκών γηπέδων) πρόκειται να γίνει στον χώρο της πρώην Κλωστοϋφαντουργίας “Μπριτάνια”, όπου και η διατηρητέα καμινάδα, αν και εφόσον τελικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν επιλέξει τον χώρο για πάρκινγκ του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Στο (φημισμένο) Φουγάρο της Λεωφόρου Δεκελείας όμως φαίνεται ότι θα κατασκευαστεί το κλειστό προπονητήριο-μπαλόνι, το οποίο “κερδίζει πόντους” έναντι του Κόκκινου Μύλου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το aek-live.gr με την ιδιαίτερη εξειδίκευση του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη στα ρεπορτάζ του είδους. Είχαμε γράψει στο παρόν βήμα, ότι είναι προχωρημένες οι κινήσεις από πλευράς των “κιτρινόμαυρων” για την κατασκευή του προπονητηρίου, κι ότι το “μπαλόνι” βρίσκεται ήδη στην “κατοχή” των “Ενωσιτών” υπευθύνων.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφέρει: “Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κατέληξε πως το καλύτερο σημείο για να γίνει το κλειστό “μπαλόνι” είναι στο οικόπεδο με την υψικάμινο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δεκελείας. Ο χώρος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το προπονητήριο του Άτταλου, με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο να τον προκρίνει λόγω της εύκολης πρόσβασης κυρίως, αλλά και του λείου εδάφους…

Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ LIVE αναφέρουν πως το κόστος (μόνο του μπαλονιού) ανέρχεται στα 130 χιλιάδες ευρώ και ήδη έχει εκπονηθεί σχέδιο από συγκεκριμένη εταιρεία που θα “τρέξει” το έργο. Όπως καταλαβαίνει κανείς οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι ραγδαίες, με το ζήτημα του γηπέδου να είναι η απόλυτη προτεραιότητα…”