Ο πρώτος σκόρερ του Γ.Σ. Περιστερίου δικαίως επιλέχθηκε από τους υπευθύνους του All Star Game, να συναγωνιστεί με τους καλύτερους σουτέρ της Basket League στον καθιερωμένο διαγωνισμό τριπόντων. Απόδειξη γι’ αυτό η πρωτιά του στη λίστα του σχετικού πίνακα με τα πιο πολλά εύστοχα σουτ έξω από την γραμμή των 6,75μ. της Α2, αλλά και η τελευταία του εμφάνιση που μέτρησε 10/15 εύστοχα τρίποντα.

Ο ΚιΚι Κλαρκ σημείωσε ατομικό ρεκόρ εύστοχων τριπόντων σε ένα παιχνίδι σκοράροντας 10 (σ.σ. σε 15 προσπάθειες), πετυχαίνοντας με αυτόν ον τρόπο 30 από τους 32 συνολικά πόντους του.

Το προηγούμενο ρεκόρ στην καριέρα του ως επαγγελματίας ήταν 9, κάτι που πέτυχε δυο φορές κόντρα στην ομάδα από την Λάρισα, μια στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου και μια στην παρθενική του σεζόν (2006-07) στην Ελλάδα, όταν αγωνίστηκε ως ρούκι με την φανέλα του Αιγάλεω στην Α1.

Σε 9 σουτ τριών πόντων είχε ευστοχήσει και κατά την θητεία του (2013-14) στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της θρυλικής Βαρέζε κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις 10 βόμβες του τρομερού All Star Αμερικανού, που θυμίζουμε ότι είναι μέλος του Hall Of Fame με τα κατορθώματα του στο NCAA