Στην απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται κυρίως στη θέση “4” έχει ρίξει το βάρος του ο Ερμής Λαγκαδά και όπως είχε γράψει το basketblog, το όνομα του Γιώργου Μπρόζου βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Στον 27χρονο φόργουορντ κατατέθηκε επίσημη πρόταση, όμως όπως διαπιστώθηκε υπάρχει μια σημαντική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές και η οποία αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Έτσι, η ομάδα του Λαγκαδά έστρεψε το ενδιαφέρον της στον Γιάννη Μαλτέσιο, προσεγγίζοντας τον. Ο ύψους 2.04 πάουερ φόργουορντ φόρεσε τα τελευταία δύο χρόνια τη φανέλα του Πιερικού/Αρχέλαου και σύμφωνα με τις εισηγήσεις του κόουτς Στέφανου Πέρκου αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τη φροντ λάιν.

Οι “πράσινοι” πάντως δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειες για τον Μπρόζο και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον στο άμεσο μέλλον…

Στο μεταξύ, ο Ερμής πρόσθεσε και άλλο… νέο αίμα στο ρόστερ του, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού Θανάση Τίλλ (22, 1.82) ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στο Στρατώνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία ολοκληρώθηκε κατόπιν έντονης προσωπικής επιθυμίας του ίδιου του αθλητή, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για τον σύλλογο.

Κανένα θέμα Καμαριώτη

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με ενδεχόμενη πώληση του Θανάση Καμαριώτη, άνθρωποι του Ερμή με παρέμβαση τους στο basketblog, τοποθετήθηκαν επί του θέματος, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάθε θέμα πώλησης του διεθνούς ταλαντούχου σμολ φόργουορντ και χαρακτηρίζοντας “αποκυήματα της φαντασίας τα όποια δημοσιεύματα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Ερμή στηρίζουν στον 18χρονο παίκτη το… χτίσιμο της νέας τους ομάδας και γι’ αυτό τον λόγο ο αθλητής ακολουθεί αυτές τις ημέρες ατομικό πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση ενός εκ των κορυφαίων γυμναστών της Β. Ελλάδας, του Παναγιώτη Ζάλογκου, με μοναδικό σκοπό να πρωταγωνιστήσει με το συγκρότημα του Λαγκαδά τη νέα σεζόν.