Η αρνητική τροπή που πήρε το θέμα της απόκτησης του Πάνου Φιλιππάκου μπορεί να αλλάζει τα σχέδια του Ψυχικού όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά αυτό δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα. Κι αυτό γιατί οι “κυανοκίτρινοι” είχαν έτοιμο το plan b όντας προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα έχει ήδη στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις νεαρών -U20- παικτών, με το όνομα του Στέφανου Σκουλούδη να είναι αυτό που βρίσκεται στην παρούσα φάση στην κορυφή της λίστας. Ο ύψους 2μ03 σέντερ προέρχεται από την Ευρυάλη (Α’ ΕΣΚΑΝΑ) με τα χρώματα της οποίας πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο περσινό πρωτάθλημα.

Στο στρατόπεδο της ομάδας των Βορείων Προαστίων φιλοδοξούν να τον ντύσουν στα κυανοκίτρινα “κλείνοντας”, έτσι, τη μία εκ των δύο θέσεων για τους παίκτες U20 που θα βρίσκονται στο ρόστερ.

Εξάλλου, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή του Νίκου Πέττα στο Ψυχικό αφού ο πολύπειρος φόργουορντ υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τους νεοφώτιστους.