Τον Πανερυθραϊκό υποδέχεται το Σάββατο (16/4) ο ΓΣ Κύμης στο κλειστό «Ν.Μαρίνος», θέλοντας να προχωρήσει με μια ακόμα νίκη, παραμένοντας μια ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, και έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος θα έχει κανονικά στην διάθεση του, τους Σταύρο Τουτζιαράκη και Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, οι οποίοι πήραν χρόνο ξεκούρασης με το Πευκοχώρι, ενώ στην κωμόπολη της Εύβοιας επικρατεί αγωνιστικός αναβρασμός, με άπαντες να θέλουν να πάρουν αγωνιστική ρεβάνς για την ήττα τους τον πρώτο γύρο στη Νέα Ερυθραία.

Αυτό το κλίμα ήρθε να εντείνει και η προαναγγελία της αναμέτρησης που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Γυμναστικού με τίτλο «Στρώνεται το τραπέζι….» και χαρακτηριστικό κείμενο:

«Το ….τραπέζι στρώνεται σιγά σιγά για το Σάββατο, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να θέλει ως σωστός οικοδεσπότης να σερβίρει το «κρύο πιάτο» στον Πανερυθραϊκό. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας με «όπλο» την πολύ δυνατή της έδρα ήταν ο θύτης της 1ης ήττας του ΓΣ Κύμης στην Α2, στην 10η αγωνιστική του 1ου γύρου. Τώρα η ομάδα της Κύμης θέλει να πάρει την …εκδίκηση της και να επιβληθεί του αντιπάλου της, μια νίκη που θα είναι πολύ σημαντική τόσο για λόγους γοήτρου όσο και βαθμολογικά. Άλλωστε όπως είναι γνωστό απομένουν μόλις 6 παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος και αν η ομάδα μας μείνει αήττητη σε αυτά, τότε θα κερδίσει την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην Α1», ενώ λίγο πιο κάτω ο συντάκτης πλέκει το εγκώμιο τη ομάδας του Δημήτρη Χουχουλή: «Ο Πανερυθραϊκός λοιπόν είναι μια πολύ δεμένη ομάδα που έχει δείξει αξιοζήλευτη σταθερότητα τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενη συνεχώς την τελευταία 10ετία σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά τα χρόνια έχει στον πάγκο τον κόουτς Δημήτρη Χουχούλη, ο οποίος έχει καταφέρει με περιορισμένο μπάτζετ να δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα», δείχνοντας καθαρά ότι αγωνιστικοί και μόνο είναι οι λόγοι του εν λόγου τίτλου, με την ομάδα της Κύμης να κυνηγάει την απευθείας άνοδο στην Α1.