Στο ξενοδοχείο “GALAXY”, το οποίο αποτελεί και βασικό χορηγό του, πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκτός της νέας ομάδας, οι “μελανόλευκοι” παρουσίασαν τη φανέλα της ομάδας καθώς και τους χορηγούς για τη σεζόν 2014-15. Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα και για τον στόχο που είναι η κατάληψη μιας θέσης στη πρώτη εξάδα.

“Όταν ανέλαβα πριν από έναν χρόνο το δύσκολο έργο για να αναλάβω την προσπάθεια και την εξέλιξη του τμήματος μπάσκετ. Κάποια στιγμή οι στόχοι που έχουμε βάλει σε πλάνο τριετίας θα επιτευχθούν και είναι σημαντική η στήριξη που έχουμε από τους χορηγούς μας. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, όμως ο ΟΦΗ είναι γεννημένος για να πρωταγωνιστεί”, τόνισε ο επικεφαλής της Επιτροπής μπάσκετ και πρόσθεσε: “Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο του ΟΦΗ να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται. Ο στόχος που έχουμε θέσει σαν Επιτροπή είναι η εξάδα”.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Φώτης Τακιανός ανέφερε: “Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε αν δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που στηρίζουν την προσπάθεια δεν μπορεί να υπάρχει και ομάδα. Δεν μπορώ να θέσω έναν μακρινό στόχο, παρά το να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα είναι το δυσκολότερο των τελευταίων χρόνων γιατί αρκετές ομάδες έθεσαν πρωταγωνιστικό στόχο. Το ζητούμενο για την ομάδα είναι η άνοδος στην Α1 αλλά δεν μπορούμε να το οριοθετήσουμε ως προς το πότε θα γίνει. Κλείνοντας θέλω να αναφερθώ στους παίκτες. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που δουλεύει σκληρά μέσα στο γήπεδο. Να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δίνουμε το 110%”.