Ομάδα που δεν έχει στόχους και κίνητρα δεν μπορεί να υφίσταται και με αυτή τη λογική θα πορευτούν οι Ίκαροι Σερρών, ενόψει των δύο αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Το ματς με τα Τρίκαλα αποτελεί παρελθόν για τους “κυανοκίτρινους” που έχουν μπροστά τους άλλα δύο σημαντικά ματς, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Εάν καταφέρουν και τα κερδίσουν τότε η πέμπτη θέση είναι ένας εφικτός στόχος, κάτι που αποτελεί και το μοναδικό κίνητρο που έχει απομείνει στην ομάδα.

Οι Στάθης Καμαρακης και Στέργιος Ποργιοπουλος, ήδη άρχισαν να καταστρώνουν τα σχέδια ενόψει του αγώνα με το Παγκράτι στο Μετς. Οι Σερραίοι μετά από αρκετό καιρό δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ αναμένεται το Σάββατο να επιστρέψει στην ομάδα και ο Γιώργος Κουκάς. Ικανοποίηση επικρατεί και για την επιστροφή του αρχηγού Κώστα Πεχλιβάνη στα παρκέ, ο οποίος μάλιστα έκανε εξαιρετικό ματς κόντρα στα Τρίκαλα.

Τέλος, οι νέοι παίκτες μονοπωλήσουν και πάλι το δυνατό κομμάτι των προπονήσεων, με το βάρος να πέφτει σε αυτούς, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα, ώστε να παρουσιάζονται ολοένα και καλύτεροι στα επίσημα παιχνίδια.