Η πρωτοποριακή κίνηση του Κοροίβου, να ξεκινήσει την διαδικασία εγγραφής μελών στον σύλλογο με απώτερο στόχο την δημιουργία μιας ομάδας λαϊκής βάσης, θα είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα απασχολήσει έντονα τους διοικούντες το καλοκαίρι.

Η ομάδα της Ηλείας δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εγγραφή όσο το δυνατόν περισσότερο μελών, ώστε να χτιστεί σταδιακά ένα γερό θεμέλιο πάνω στο οποίο θα στηρίζεται και ένα μέρος του μπάτζετ.

Στο συμβούλιο της προσεχούς Δευτέρας αναμένεται, εκτός όλων των άλλων οργανωτικών θεμάτων που θα συζητηθούν, να γίνει και μια αποτίμηση της μέχρι τώρα προσπάθειας. Ήδη τα πρώτα σημάδια είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικά, καθώς φέρονται να έχουν εγγραφεί κοντά στα 400 μέλη, ενώ στόχος είναι το νούμερο αυτό να αγγίξει τα 600 μέχρι τον Ιούλιο και μέσα στον Αύγουστο να ξεπεράσει τα 800.

Οι ιθύνοντες του Κοροίβου θα εντείνουν τις προσπάθειες τους τις επόμενες εβδομάδες, προς αυτή τη κατεύθυνση, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν επαφές με τοπικούς επιχειρηματίες, προκειμένου να στηρίξουν τόσο την προσπάθεια εγγραφής μελών (μέσω προσφορών κλπ), όσο και γενικότερα την ομάδα.