Μπορεί φέτος να μην κατάφεραν να μεταβούν μαζικά στη Κέρκυρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Γιάννη Βούλγαρη, όμως οι φίλοι και συμπαίκτες του αδικοχαμένου αθλητή του Παγκρατίου τον τίμησαν στο κλειστό του Μετς, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερη συγκινησιακής φόρτισης.

Στο καθιερωμένο φιλικό, που διεξήχθη τη περασμένη Πέμπτη, αντιμέτωπη τέθηκε η μεικτή “φίλων Γιάννη Βούλγαρη” και η ομάδα του Παγκρατίου η οποία αποτελείτο κυρίως από νεαρούς αθλητές.

Στη πρώτη αγωνίστηκαν οι Νίκος Βούλγαρης, Αλέξης Τσακιρίδης, Άγγελος Συριστρατίδης, Αλέξης Τόλιας, Γιάννης Τσολάκης, Δημήτρης Χριστόδουλος, Κώστας Σαλτουρίδης, Γιάννης Κρητικός με προπονητή τον τότε κόουτς των “ροσονέρι” (το 2007) Άρη Λυκογιάννη.

Απέναντι τους ήταν μια ομάδα από παίκτες του οποίους δοκιμάζει ο Ντίνος Καλαμπάκος, με τον Κώστα Κατωπόδη, ενώ το παρών έδωσε και ο Νέστορας Αυγουστίδης.Έτσι στο φιλικό από πλευράς ΑΟ Παγκρατίου συμμετείχαν οι Νικολακόπουλος, Βανδώρος, Αναγωνστάκης, Δρακόπουλος, Δρίβας, Κοκορόγιαννης, Καπινιάρης, Θώδος, Παπαγεωργόπουλος, Φιλιπόπουλος, Παπαδάκης και Στέφος.

Το παρών έδωσαν συγγενείς του αδικοχαμένου αθλητή, ενώ η αδελφή του Ανθή παρέλαβε το κύπελλο το οποίο απονεμήθηκε στους νικητές (η μεικτή νίκησε με 90-66), το οποίο δώρισε ο τότε πρόεδρος του Παγκρατίου, Φώτης Αθανασόπουλος, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Η διοίκηση των “ροσονέρι” εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Γρηγόρη Δημακόπουλο, ενώ το παρών έδωσαν αρκετοί φίλοι του Παγκρατίου και φυσικά ο θρυλικός Γκας, η φροντιστής της ομάδας και… ψυχή της όλης εκδήλωσης.