Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, πόσο μάλλον για μια ομάδα της Α2 η οποία χωρίς πόρους πλέον από την πολιτεία, καλείται να σχεδιάσει το μέλλον της. Στο Παγκράτι γνωρίζουν καλά από δυσκολίες και φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τη δική τους “μάχη” προκειμένου η ομάδα να είναι το ίδιο αξιοπρεπής και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι επικείμενες εκλογές της 20ης Ιουνίου είναι σημαντικές για το μέλλον του συλλόγου και την έναρξη του σχεδιασμού.Αυτό όμως που βγαίνει προς τα έξω και φάνηκε και στο χθεσινό Δ.Σ., είναι μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον…

Στις τάξεις των “ροσονέρι” υπάρχει αρκετά καλό κλίμα και η πίστη ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να χτιστεί εκ νέου η ομάδα μπάσκετ, με μοναδικό δεδομένο μέχρι στιγμής την παραμονή του Νίκου Μπογονικολού στο τιμόνι της.

Ο έμπειρος παράγοντας στη πρόσφατη συνάντηση του με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Παγκρατίου, έδειξε διατεθειμένος να συνεχίσει να ενισχύει οικονομικά την ομάδα, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια να πλαισιωθεί και από άλλους ανθρώπους που ή θα βάλουν και αυτοί το χέρι στη τσέπη, ή θα φέρουν κάποια χρήματα στο ταμείο μέσω χορηγιών, διαφημίσεων κλπ.

Η κινητικότητα στο εσωτερικό του συλλόγου αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ημέρες, μέχρι την ημέρα των εκλογών, όπου θα ξεκαθαρίσει διοικητικά το τοπίο και θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το νέο πρωτάθλημα.