Τα Τρίκαλα συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους και μετά την επικράτηση επί του αξιόμαχου Κόροιβου έφτασαν στις επτά επιτυχίες στη σειρά, γεγονός που αυξάνει τις προσδοκίες των φιλάθλων από την Θεσσαλική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Τζήμας, πάντως, στάθηκε στην παρουσία των Τρικαλινών φιλάθλων στο γήπεδο…

“Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, ο οποίος μάς στηρίζει, μάς εμψυχώνει και διαμαρτύρεται όταν πρέπει. Χαίρομαι γιατί το θέαμα και οι διακρίσεις που βγάζουμε στο γήπεδο τους ικανοποιεί και τους κάνει να φεύγουν χαρούμενοι” δήλωσε ο προπονητής των Θεσσαλών και πρόσθεσε:

“Ήταν η 7η σερί νίκη για την ομάδα μας αλλά δυστυχώς τα προβλήματα συνεχίζονται. Ο Κατσαρές είχε ένα πρόβλημα στο μάτι του και κανονικά δεν έπρεπε να παίξει, ο Χαρισμίδης ήταν απροπόνητος, είχε θλάση όλη την εβδομάδα, ο Λεπενιώτης εκτός… μάχης, Τσούτσος και Φούντας δούλευαν μέχρι και την Παρασκευή, παρά ταύτα βγάζουν απίστευτη διάθεση”.

Για το παιχνίδι είπε: “Καλή ομάδα ο Κόροιβος με πολύ ποιότητα και έμπειρους παίκτες, αλλά κάναμε πράξη στο δεύτερο ημίχρονο αυτά που είπαμε στο γήπεδο. Συνεχίζουμε, θέλουμε βοήθειες από όλους και όποια νίκη μαζέψουμε είναι σημαντική“.