Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Δούκα, ο Σάββας Συμεωνίδης τόνισε πως άπαντες στις τάξεις τους γνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής τους. Ωστόσο, όπως τόνισε ο προπονητής τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους έχουν ανάγκη την κατάκτηση του ροζ φύλλου και με συγκέντρωση και πειθαρχία θα επιχειρήσουν να κάνουν την έκπληξη.

Αναλυτικά:

«Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και γνωρίζουμε καλά τις πολλές δυσκολίες της αναμέτρησης. Είμαστε αποφασισμένοι, όμως, να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι ώστε να γίνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Η προετοιμασία του Δούκα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ενώ για ακόμα μία εβδομάδα τα προβλήματα τραυματισμών βάζουν μεγάλα εμπόδια. Ο Αλέξης Κυρίτσης δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Κύμη είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς. Ο νεαρός γκαρντ έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δεκαπέντε ημέρες.