Η υπόθεση της ανόδου στην Α1 δεν έχει τελειώσει ακόμη για τους Ικάρους Σερρών, όμως αναμφίβολα τους έχει στοιχήσει πολύτιμο χρόνο. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όμως κύριο μέλημα της διοίκησης στη παρούσα φάση είναι η διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού βασικού κορμού. Έτσι, οι “κυανοκίτρινοι” ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Φίλιππο Συμεωνίδη, εκ των βασικών συντελεστών της περσινής εξαιρετικής πορείας της ομάδας.

Ο έμπειρος σέντερ έδωσε τα… χέρια με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο, ενώ αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον της συνεργασίας με τον Σάββα Καμπερίδη, με τον οποίο οι διοικούντες θα έχουν συνάντηση, αναμένοντας την απάντηση του παίκτη στη πρόταση παραμονής που του έχουν καταθέσει.

Όσον αφορά στο… μέτωπο της Α1, οι Ίκαροι διατηρούν κάποιες ελπίδες να ανοίξει ένα… παράθυρο για τη μεγάλη κατηγορία, αναμένοντας τις τελικές αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για κάποιες ομάδες που φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εξασφάλιση των πιστοποιητικών συμμετοχής τους.