Άδοξα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη Γενική Συνέλευση στο Περιστέρι αναφορικά με το μέλλον της ομάδας μπάσκετ και την προσπάθεια για συγχώνευση με τον Φάρο Κερατσινίου.

Η Γ.Σ. των μελών του Γ.Σ. Περιστερίου διεξήχθη σε κλίμα έντασης, με τους παριστάμενους να συμφωνούν ότι… διαφωνούν. Η μία τάση, αυτή της πλειοψηφίας των ανθρώπων της διοίκησης θέλει να προχωρήσει η συμφωνία με τον Φάρο, έτσι ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί η ομάδα στη Basket League και η δεύτερη που εκπροσωπείται κυρίως από τους απλούς φιλάθλους των “κυανοκίτρινων” είναι κατά της συγχώνευσης και δείχνει αμετάπειστη.
Παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου κ. Φίλιππου Κότση, για την διαγραφή μεγάλου μέρους των παλιών χρεών και ότι το όνομα “Φάρος Περιστερίου” δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο την ιστορία του συλλόγου και ότι θα εξακολουθήσει να υφίσταται ως “Γ.Σ. Περιστερίου”, οι φίλαθλοι δεν πείστηκαν επιμένοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να ανέβει στην Α1 με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια και μέσα στα παρκέ…

Η ψηφοφορία που ήταν προγραμματισμένη να γίνει επί του φλέγοντος ζητήματος δεν έγινε ποτέ με τη Γ.Σ. να είναι ουσιαστικά άκαρπη. Πλέον τα πάντα σχετικά με τις συζητήσεις με τον Φάρο είναι στον… αέρα και αυτή που… χαμογελά στο βάθος είναι η Δόξα Λευκάδας η οποία περιμένει την οριστικοποίηση της αρνητικής τροπής των διαπραγματεύσεων για να “καπαρώσει” αυτή μια θέση στην Α1 μέσω της συγχώνευσης της με την ομάδα του Κερατσινίου.