Αίσιο τέλος είχε το μίνι… σήριαλ που πήγε να δημιουργηθεί με την παραμονή του Θοδωρή Σιούτη στη Ν. Κηφισιά. Πριν από λίγη ώρα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο, ξεπερνώντας έτσι και τα τελευταία εμπόδια που υπήρχαν για την συμφωνία. Άλλωστε, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξέφραζαν από χθες την αισιοδοξία τους ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με τον Σιούτη, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός παίκτης είναι και αδαμάντινος χαρακτήρας.

Έτσι, ο έμπειρος φόργουορντ συμπληρώνει τον χορό των ανανεώσεων των παικτών του περσινού βασικού κορμού, καθώς είχαν προηγηθεί οι Νικητάκης, Πετροδημόπουλος, Μενουδάκος, Μοσχοβίτης και Διαμαντόπουλος.

Από εδώ και πέρα, η προσοχή της διοίκησης της ΑΕΝΚ στρέφεται στην ενίσχυση του ρόστερ, η οποία θα γίνει με ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις και χωρίς βιασύνες. Εισήγηση του κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου είναι να αποκτηθούν νεαροί ταλαντούχοι αθλητές και προκειμένου να δοκιμάσει κάποιους που έχει ήδη τσεκάρει, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι για αύριο, με αντίπαλο την ιδιαίτερα ενισχυμένη ομάδα του Αετού, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.