Το θέμα της ενδεχόμενης ανόδου στην Α1 αποτελεί την βασική προτεραιότητα των Ικάρων αυτόν τον καιρό, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν και κάποιες άλλες κινήσεις που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας. ‘Έτσι, ανεξάρτητα με το αν οι Σερραίοι πάρουν το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία, κινητοποιούνται έντονα και για το θέμα του γηπέδου και των βελτιωτικών έργων που πρέπει να γίνουν.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άρης Αθανασιάδης θα έχει εντός της εβδομάδας συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Πέτρο Αγγελίδη, με βασικό θέμα συζήτησης τις επεμβάσεις βελτίωσης που μπορούν να γίνουν στο κλειστό της Κοιλάδας. Η Δημοτική αρχή βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των Ικάρων και συνεχίζει να δείχνει διάθεση να βοηθά και να ενισχύει τις προσπάθειες της διοίκησης. Έτσι, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βγει κάτι θετικό από την συνάντηση για το γήπεδο, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί η έδρα των “κυανοκίτρινων” και να γίνει πιο εξυπηρετική για την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζονται οι προπονήσεις συντήρησης με την παρουσία των περισσότερων παικτών του φετινού βασικού κορμού. Άπαντες, συμπεριλαμβανομένου και του κόουτς Στάθη Καμαράκη αναμένουν τις εξελίξεις στο θέμα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα και οι οποίες θα αρχίσουν να τρέχουν από σήμερα, μετά και την ολοκλήρωση των εκλογών στον ΕΣΑΚΕ.