Το Ψυχικό στελέχωσε και φέτος το ρόστερ του με ποιοτικούς παίκτες και φροντίζει να τους έχει σε άριστη κατάσταση. Έτσι, η ομάδα των Βορείων προαστίων ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον ορθοπεδικό και εκλεκτό επιστήμονα κ. Δημήτρη Τσούκα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Α.Ε. Ψυχικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τσούκα. Ο κορυφαίος χειρουργός ορθοπεδικός της χώρας θα βρίσκεται στην “οικογένειά” μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο φροντίζοντας για την υγεία των αθλητών του συλλόγου. Ο Δημήτρης Τσούκας (www.tsoukas-ortho.gr) είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Είναι ο υπεύθυνος ιατρός και Αντιπρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ενώ είναι ο γιατρός των All Star Game της Basket League ΟΠΑΠ για πάνω από δέκα χρόνια.

Διετέλεσε ιατρός της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης Αθηναϊκού, Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2009-’10, των ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, Ηλυσιακός και Λεβαδειακός, ΚΑΕ Αμαρουσίου, Πανελληνίου Γ.Σ., Ηλυσιακού, Ιωνικού Ν.Φ, ΑΕΚ κ.ά. Είναι μέλος παγκόσμιων αθλητιατρικών και ορθοπεδικών εταιρειών και Ιδρυτής και Διευθυντής του Κέντρου Ελάχιστα Επεμβατικής Ορθοπεδικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής MIOSMED (εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο ISAKOS), και του Ορθοπαιδικού και Αθλητιατρικού Κέντρου Πρόληψης Υγείας Orthopraxis (www.ortho-praxis.gr)”.