Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άψογη, με τους ανθρώπους του Εθνικού Πειραιώς να φαίνονται ευχαριστημένοι από την κατάσταση που επικρατούσε στο κομμάτι της υγείας των παικτών. Για το λόγο αυτό, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ορθοπεδικό Γιώργο Γρηγόρη Καραχάλιο, ενώ θα συνεχίσουν να συμπορεύονται με το νοσοκομείο Metropolitan. Ο προαναφερθείς γιατρός, είναι μάλιστα ειδικευμένος στην αρθροσκοπική χειρουργική, στις αθλητικές κακώσεις και την χειρουργική ώμου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της για ακόμα έναν χρόνο με τον Ορθοπεδικό Γιώργο Γρηγόρη Καραχάλιο -εξειδικευμένο στην αρθροσκοπική χειρουργική, στις αθλητικές κακώσεις και τη χειρουργική ώμου- και το νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Καραχάλιος είναι πλέον και επισήμως Αθλητίατρος αφού κατέχει το Sports Medicine Diploma της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΙΟC).

Βιογραφικό: Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ. Μετεκπαιδεύτηκε στις αθλητικές κακώσεις – αρθροσκοπική χειρουργική και στην χειρουργική αγκώνος – ώμου (Gateshead – Reading U.K.), τα οποία είναι και το ειδικό του αντικείμενο. Επιπλέον τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει τη χειρουργική υποβοηθούμενη με υπολογιστή (navigator – CAOS), ειδικά στις αρθροπλαστικές γόνατος. Ήταν επί 11 έτη Αν. Διευθυντής στο νοσοκομείο Ε. Ντυνάν. Στη συνέχεια επί 3,5 έτη ήταν Διευθυντής Ορθοπεδικής – Τμήματος Αρθροσκοπικής χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών – Κλινικής Π. Φαλήρου. Από τον Φεβρουάριο 2015 είναι Διευθυντής Ορθοπεδικής – Αρθροσκοπικής χειρουργικής και αθλητικών κακώσεων στο Νοσοκομείο Metropolitan».