Η συνταγή της επιτυχίας δεν αλλάζει και ο Ερμής Αγιάς προτίθεται του χρόνου να κάνει το βήμα παραπάνω στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έχοντας στο τιμόνι του ποιον άλλον από τον Στέφανο Πέρκο!

Ο έμπειρος προπονητής ήρθε στην τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όταν μετά και από τον μηδενισμό τους κινδύνευαν άμεσα με υποβιβασμό. Ωστόσο, με αρκετά… μαγικά άλλαξε το κλίμα και η πορεία έκτοτε ήταν εντυπωσιακή. Με βαρυσήμαντα ροζ φύλλα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, πέτυχε με άνεση τον στόχο και έδωσε να καταλάβουν άπαντες πως αν είχε έρθει λίγο νωρίτερα, ίσως να είχε διεκδικηθεί και η είσοδος στα πλέι οφ.

Η επόμενη μέρα θα είναι συνυφασμένη με το όνομά του, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι πληροφορίες μας λένε πως θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των Θεσσαλών. Η πρόταση που του έχουν καταθέσει είναι καλή, ο ίδιος θέλει να παραμένει, οπότε δύσκολα θα χαλάσει κάτι, κι έτσι θα αναλάβει να “χτίσει” από την αρχή την ομάδα για να την οδηγήσει ακόμα ψηλότερα.