Η στελέχωση του Ψυχικού ενόψει της νέας σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, καθώς οι νεοφώτιστοι βάζουν και τις τελευταίες… πινελιές στην ομάδα.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε σήμερα και τη συνέχεια της συνεργασίας της με τον γυμναστή Νίκο Παπαβασιλείου, ο οποίος θα συνεχίσει να έχει την εποπτεία της φυσικής κατάστασης των παικτών. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Ψυχικό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως οι αθλητές της ομάδας μας θα συνεχίσουν να γυμνάζονται υπό την εποπτεία του καταξιωμένου γυμναστή, ο οποίος αποτελεί μέλος της “οικογένειάς” μας την τελευταία πενταετία, με τα αποτελέσματα της -εξαιρετικής- δουλειάς του να είναι ορατά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Νίκος Παπαβασιλείου έχει γεννηθεί στις 11 Νοεμβρίου 1983 και είναι πτυχιούχος της Σχολής Φυσικής Αγωγής του Ιασίου της Ρουμανίας. Εργάζεται στο -κορυφαίο- αθλητικό κέντρο “Performance 22” αποτελώντας συνεργάτη του Κώστα Χατζηχρήστου. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει δουλέψει με πολλούς καταξιωμένους μπασκετμπολίστες, αλλά και αθλητές άλλων σπορ, ενώ, παράλληλα, έχει εργαστεί ως προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης στο Παγκράτι και τις γυναικείες ομάδες των Πανιωνίου, Πρωτέα Βούλας και Ελληνικού με μεγάλη επιτυχία”.