Η Δόξα Λευκάδας δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη νίκη που έψαχνε κόντρα στη Καβάλα, όμως δεδομένου ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη (βρισκόμαστε μόλις στα μισά της σεζόν), κανείς δεν απογοητεύεται… Οι φιλοδοξίες των νησιωτών παραμένουν υψηλές και άπαντες στην ομάδα θεωρούν ότι υπάρχει ο χρόνος και οι δυνατότητες να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να πλασαριστεί η Δόξα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

“Μας στοίχισαν μικρές λεπτομέρειες, όπως χαμένα λέι απ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, σε δύο περιπτώσεις σε αμυντικές κατοχές χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση και η Καβάλα έβαλε εύκολα λέι απ, ενώ τους δώσαμε την ευκαιρία να αναπτύξουν κάποιους εύκολους αιφνιδιασμούς”, σχολίασε ο τεχνικός της Δόξας Βαγγέλης Ζιάγκος για τα αίτια της ήττας από τη Καβάλα, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια που περιλαμβάνει δύο σημαντικά εκτός έδρας ματς που ακολουθούν με Εθνικό και Αρκαδικό:

“Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε μια ομάδα που φιλοσοφία μας είναι να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς. Οι δυνατότητες υπάρχουν, το ρόστερ της ομάδας είναι δυνατό, συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και ακόμη περισσότερη για τα επόμενα ματς. Θέλαμε σε αυτά τα τρία ματς (Καβάλα, Εθνικό, Αρκαδικό) που για εμάς είναι… τελικοί, να πάρουμε τουλάχιστον δύο νίκες. Με αυτό το σκεπτικό θα προσεγγίσουμε και τα υπόλοιπα δύο ματς”.