Ξέσπασμα χαράς ακολούθησε τη νίκη της Νέας Κηφισιάς επί του Φιλαθλητικού που σήμανε την άνοδο της ομάδας στην Α1 και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί της ομάδας άναψαν καπνογόνα και έγιναν ένα… κουβάρι με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους αθλητές του, ενώ η σαμπάνια έρεε άφθονη. Το γλέντι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια με χαρές, πανηγύρια, πούρα, αλλά και πολύ κλάμα, ενδεικτικό της έντασης που είχε κυριέψει τους πάντες. Αυτή άλλωστε ήταν η 4η άνοδος της ΑΕΝΚ μέσα σε πέντε χρόνια… Από την Α’ ΕΣΚΑ το 2009, στην… Α1 το 2013.

Μετά το τέλος του αγώνα σύσσωμη η ομάδα και το τεχνικό τιμ μετέβη στο σπίτι του προέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Λατσούδα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο κλειστό λόγω προβλήματος υγείας. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου που μόλις πριν από μια εβδομάδα βγήκε από το νοσοκομείο, έγινε συγκινημένος, αποδέκτης της αγάπης των αθλητών και του τεχνικού τιμ, που του αφιέρωσαν το πρωτάθλημα και την άνοδο.

* Το καλύτερο δώρο πήρε ο αρχηγός της Κηφισιάς Δημήτρης Μενουδάκος, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλια του.

* Σαν… μικρό παιδί έκλαιγε στα αποδυτήρια από την χαρά του ο Σάββας Νικητάκης. Ο πολύπειρος γκαρντ, με καθοριστική συμβολή και στον τελικό της ανόδου αφιέρωσε το πρωτάθλημα – άνοδο, στον νεογέννητο γιό του!