Μόνο ήρεμο δεν είναι το κλίμα στον Ηρακλή, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Σάκη Αποστολίδη, να παραιτείται από το ΔΣ του «γηραιού» με χθεσινή (8/6) του δήλωση, και μετά από τέσσερα χρόνια στα οποία κράτησε το τμήμα, να δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθεί με το μπάσκετ. Ωστόσο, αυτό που τον «έκανε να νιώσει άσχημα» όπως μας ανέφερε σε συνομιλία μας, ήταν η δημόσια τοποθέτηση του προπονητής της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, για πιθανότητες συγχώνευσης με τον Τρίκαλα, εμπλέκοντας και το όνομα του.

Ο Σάκης Αποστολίδης σε επικοινωνία που είχε με το basketblog.gr θέλησε να τοποθετηθεί για τα λεγόμενα του «Τίγρη», ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε συζήτηση και με τον κ.Δρακόπουλο στον οποίο ανέφερε την άποψη του, αλλά και με τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο Ιβανώφειο.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε για την ανάμειξη του ονόματος του, για ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα των Τρικάλων, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, αναφέροντας: «Δεν έχω καμία ανάμειξη και καμία ιδέα με το τι έχει συμβεί με τα Τρίκαλα, και αυτός ήταν ο λόγος της αποχώρησης μου από τον σύλλογο. Επειδή όλα αυτά έγιναν πίσω από την πλάτη μου και κρυφά, και επειδή ο κύριος Αλεξανδρής παίρνει πρωτοβουλίες διοικητικές και όχι προπονητής, αποφάσισα να αποχωρήσω. Συγκεκριμένα, είχα συζήτηση με τον τεχνικό της ομάδας, η οποία ήταν έντονη, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται το όνομα μου, χωρίς να έχω ιδέα, και δεν γνωρίζω τι μπορεί να έχουν πράξει Δρακόπουλος και Ποιμενίδης» για να ολοκληρώσει εκφράζοντας την οργή του: «Δεν έχω καμία ανάμειξη και για αυτό παραιτήθηκα. Βγαίνει ο προπονητής και ανακοινώνει δημόσια τέτοιο πράγμα. Είναι ντροπή, και με προσβάλει ως διοίκηση».