Ο αποκλεισμός του από την δωδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΛ ήταν… προμήνυμα του τι θα ακολουθήσει καθώς ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Φάρο Κερατσινίου. Ο 28χρονος Σέρβος σέντερ φέρεται να μην “κόλλησε” με τη “χημεία” της ομάδας (σε 12 παιχνίδι είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ) και η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του “διαζυγίου”:

“Ο Φάρος Κερατσινίου ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον καλαθοσφαιριστή, Στέφαν Τζόρτζεβιτς. Η ομάδα μας εύχεται στον πρώην παίκτη του Φάρου μας καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του”.
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο Φάρος σε εύρεση άλλου κοινοτικού παίκτη (έχει δικαίωμα για μια αλλαγή) κάτι που θα αποφασίσουν από κοινού η διοίκηση και ο κόουτς Σάββας Συμεωνίδης, μιας και δημιουργείται πλέον κενό στη φροντ λάιν μετά και την απουσία του Χρήστου Πετροδημόπουλου ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και φέρεται ότι θα μείνει ικανό διάστημα εκτός αγώνων.