Έπειτα από δύο γεμάτες σεζόν στο επίπεδο της Α2 Ανδρών με τα χρώματα του Αμύντα, ο Ορέστη Μπέλης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα του Υμηττού, όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) η γενική αρχή του συλλόγου.

Φέτος, πρόλαβε να μετρήσει 7 πόντους και 5 ριμπάουντ ανά 17 αγωνιστικά λεπτά ανά βραδιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας αποχαιρετεί τον Ορέστη Μπέλη, που για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Υμηττού την επόμενη σεζόν. Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται υγεία και επιτυχίες!

Ο 24χρονος power forward βρέθηκε στις τελευταίες προπονήσεις να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του και μας δήλωσε στο amyntas.gr για την αποχώρηση, αλλά και για το περιβάλλον της πρώην ομάδας του: “Μετά από 2 σεζόν στον Σύλλογο οι προσωπικές υποχρεώσεις τα έφεραν έτσι, ώστε να χρειαστεί να αποχωρήσω από την ομάδα. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Ζούπα και τη Διοίκηση του Αμύντα, που ήταν δίπλα μας συνεχώς και μας στήριζαν τόσο σε θέματα αγωνιστικά όσο και σε εξωαγωνιστικά. Δυστυχώς είναι σπάνιο για τον Ελληνικό χώρο να υπάρχει μία ομάδα που είναι πραγματική οικογένεια. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προπονητικό επιτελείο, που αυτά τα δύο χρόνια, μας προπονούσαν έτσι, ώστε να μπορούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα. Τέλος νιώθω τυχερός που είχα για συμπαίκτες τα συγκεκριμένα παιδιά, τα οποία με έκαναν καλύτερο σαν άνθρωπο και με δίδαξαν πολλά πράγματα μέσα από την συνύπαρξη μας. Εύχομαι σε όλα τα μέλη του Συλλόγου υγεία και πολλές επιτυχίες!!“

Καλή συνέχεια Ορέστη και ευχόμαστε να τα ξαναπούμε σύντομα!