Μορφή… χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι εξελίξεις στον Ερμή Λαγκαδά, καθώς μετά την παραίτηση του Δημήτρη Γεροφώτη, την οποία ανακοίνωσε πριν από λίγο ο σύλλογος, παρελθόν αποτελεί και ο Δημήτρης Γαλάνης. Ο τελευταίος που εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή, υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση των “πρασίνων”. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γαλάνης δεν θέλησε να κάτσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής και έτσι οι άνθρωποι του Ερμή βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Η νέα ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: “O Ερμής Λαγκαδά, είναι σήμερα ακέφαλος στο τεχνικό επιτελείο καθώς ύστερα από έκτακτη συνάντηση του Δημήτρη Γαλάνη με το Δ.Σ. του συλλόγου, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου υπέβαλλε την παραίτησή του. Η παραίτησή του σχετίζεται με την αποχώρηση του Δημήτρη Γεροφώτη καθώς όπως τόνισε ο Δημήτρης Γαλάνης, αδυνατεί να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής αντί για τεχνικός διευθυντής. Βέβαια η αποχώρηση του Δημήτρη Γεροφώτη ήταν αναπόφευκτη λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Ο Δημήτρης Γαλάνης έκατσε στον πάγκο του Ερμή μόλις για 10 ημέρες και η παραίτησή του είναι οριστική και αμετάκλητη. Το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ευχαριστεί και εύχεται στον Δημήτρη Γαλάνη κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα”.

Οι παράγοντες του Ερμή βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με υποψηφίους για τη θέση του προπονητή, με τους Δημήτρη Μύθου (αποχώρησε πρόσφατα από το Στρατώνι) και τον Στέφανο Πέρκο (αποχώρησε από τον Ηρακλή τον Οκτώβριο) να φέρονται ως οι επικρατέστεροι.