Οι προπονήσεις συντήρησης συνεχίζονται στη Νέα Κηφισιά, με τη συμμετοχή των παικτών του φετινού ρόστερ, όμως το σίγουρο είναι ότι οι μισοί εξ’ αυτών δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Τα πλάνα έχουν αλλάξει από τη στιγμή που υποχρεωτικά πρέπει να υπάρχουν στη δωδεκάδα τέσσερις αθλητές κάτω των 22 ετών και έτσι η διοίκηση και ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους για το ποιοι από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό θα παραμείνουν.

Πρόθεση της Κηφισιάς είναι κρατήσει περίπου 6-7 παίκτες από τον βασικό κορμό και οι τελικές συζητήσεις για τις ανανεώσεις αναμένονται στο τέλος του μήνα, ώστε μέχρι τι αρχές Ιουλίου να έχει ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό το τοπίο.

Μετά τις ανανεώσεις θα γίνουν οι κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, εκτός και αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό στο άμεσο διάστημα, στο οποίο ο Παπαθεοδώρου δοκιμάσει κάποιους νεαρούς παίκτες.

Σήμερα το απόγευμα, οι Κηφισιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων, καθώς θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα το Ψυχικό, όπου θα γίνουν και κάποιες δοκιμές αθλητών.