Η ψυχολογία των παικτών του Αρκαδικού βρίσκεται στα ύψη μετά τη σπουδαία νίκη επί της Δόξας Λευκάδας (πέμπτη συνεχόμενη), η οποία έφερε την ομάδα στην προνομιούχο δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Άπαντες όμως γνωρίζουν ότι για να διατηρηθούν τα κεκτημένα και να γίνει πρααγματικότητα ο μεγάλος στόχος της ανόδου χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά και συνέπεια, μιας και βρισκόμαστε μόλις στα μέσα του φετινού… μαραθωνίου. Έτσι, από χθες το απόγευμα τα κεφάλια μπήκαν και πάλι μέσα και οι Αρκάδες στρώθηκαν στη δουλειά μιας και ακολουθεί ένα εξίσου κρίσιμο παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στο επικίνδυνο Λαύριο.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας περιμένει τους παίκτες του Αρκαδικού πολύ σκληρή δουλειά στο παρκέ, είτε σε θέματα ατομικής τεχνικής και σουτ, είτε σε θέματα ομαδικής, γνωρίζοντας πόσο δύσκολη αποστολή έχουν να φέρουν σε πέρας με αντίπαλο μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Στο μεταξύ, ο Αρκαδικός με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τη θερμή τους συμπαράσταση στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Δόξα Λευκάδας, τόσο για τη σημαντική βοήθειά τους στους παίκτες της ομάδας στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, όσο και για τη γενικότερη όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν γεμίζοντας ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ.