Ο Προμηθέας Πατρών «απέδρασε» από το κεκλεισμένων των θυρών Μετς, κερδίζοντας με 60-59, σε ένα παιχνίδι που κατά γενική ομολογία ήταν κάκιστο ποιοτικά, και κρίθηκε στην λεπτομέρεια, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να εμφανίζεται πιο τυχερή στον φινάλε, όταν το Παγκράτι σπατάλησε 22” για να εκτελέσει βεβιασμένο τρίποντο με τον Μοτσενίγο στα 1,7”.

Εκτός από τον αγωνιστικό τομέα, και τα συγχαρητήρια που έδωσε η διοίκηση και ο πρόεδρος των Αχαιών, Βαγγέλης Λιόλιος στους γηπεδούχους και τους διαιτητές, ενδιαφέρον είχε το σκέλος του Στηβ Πάνος αλλά και του ντόπινγκ κοντρόλ.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα εμφανίζεται κάθετος στο θέμα των ελέγχων, και μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό αποφάσισε να πληρώνει ο ίδιος την διαδικασία στον ΕΣΚΑΝ ώστε να ελέγχονται δυο παίκτες από κάθε ομάδα. Έτσι, χθες (27/2) από τον έλεγχο του ΕΣΚΑΝ πέρασαν οι Τσάμης και Πέττας για τον Προμηθέα, και Κουτρούλιας και Μοτσενίγος για το Παγκράτι.

Αναφορικά με τον Στηβ Πάνος, σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό μας ρεπορτάζ ότι θα αγωνιζόταν με το Παγκράτι, αλλά όπως φαίνεται δεν θα τον ξαναδούμε με τα χρώματα του Προμηθέα, καθώς αποτελεί παρελθόν, με την διοίκηση της ομάδας να είναι αυστηρή σε θέματα ηθικής τάξης, ενώ αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση!

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο. Παγκρατίου για τη φιλοξενία της.

Εκφράζει, επίσης, τα συγχαρητήρια της στους διαιτητές κυρίους Γκούμα, Γεωργιάδη και Συμεωνίδη για την άριστη διαιτησία τους.