Στην ΑΕΚ κρατάνε “μικρό καλάθι” και καλά κάνουν, αλλά όπως από την πρώτη στιγμή γράψαμε η μεταγραφή του διεθνούς φόργουορντ/σέντερ Μιχάλη Καμπερίδη “βρίσκεται σε καλό δρόμο”.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ και τον Μανδραϊκό έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι στο “παιχνίδι” έχουν μπει και οι δικηγόροι, προκειμένου να ελέγξουν τα συμφωνητικά (και λοιπά έγγραφα) ΑΕΚ και Μανδραϊκού. Δεν αποκλείεται από αύριο να υπάρχουν εξελίξεις.

Ενδιαφέρον το παρακάτω δημοσίευμα της “ΩΡΑΣ των σπορ”, η οποία κάνει αναφορά σε λεπτομέρειες, που αφορούν στην επικείμενη μεταγραφή του “Original”… Καμπερίδη. Αναλυτικά: “Βέβαιο είναι, ότι οι εκπρόσωποι ΑΕΚ και Μανδραϊκού, αλλά και οι λοιποί εμπλεκόμενοι ήλθαν χθες σε επαφή. Μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει ανταλλαγή των  εγγράφων που αφορούν στην επικείμενη συμφωνία, αν δεν έγινε κιόλας, και όλα δείχνουν ότι πάνε κατ’ ευχήν. Το θέμα μοιάζει διαδικαστικό. Προχθεσινές πληροφορίες ήθελαν τον Φιλαθλητικό, που έχει κάνει προ πολλού πρόταση στον Μανδραϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του (ο Καμπερίδης) στου Ζωγράφου, όπου έπαιζε ως δανεικός.

Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν, αλλά είναι πρόδηλο ότι όσο περνά από το χέρι τους η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Πάντως, ο διεθνής σέντερ, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ταλίν “έχει ψηθεί” με την ιδέα ότι θα παίξει στην ΑΕΚ, και για του λόγου το αληθές η φωτογραφία της “Οriginal” που είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο Διαδίκτυο και την οποία άρον-άρον κατέβασε κατόπιν εντολών άνωθεν.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος προτίθεται και να δώσει χρόνο συμμετοχής και να επενδύσει γενικότερα στο ταλέντο του 19χρονου, ο οποίος αγωνίζεται και σε θέση «τέσσερα», κυρίως σε θέση «τέσσερα» σ’ αυτή την φάση, αλλά με προοπτική να εξελιχθεί. Ο παίκτης έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις από τον προπονητή, για το ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του, αλλά και για τους στόχους της ΑΕΚ για την επόμενη πενταετία”.