Για τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή ζουν και… αναπνέουν στη Νίκη Βόλου, καθώς πρόκειται για ένα οριακής σημασίας παιχνίδι. Οι Θεσσαλοί που παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη στο ενεργητικό τους, έχουν μια τελευταία ευκαιρία το Σάββατο, να μπουν στο… κόλπο της παραμονής.

Δεδομένου ότι τους χωρίζουν δύο με τρεις νίκες από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, κανείς δεν μπορεί να τους θεωρήσει από τώρα… τελειωμένους. Εάν όμως δεν τα καταφέρουν και κόντρα στην ιδιαίτερα υπολογίσιμη Αθηναϊκή ομάδα, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν αφάνταστα, αφού θα καταρρακωθεί και η ψυχολογία των παικτών του Γιώργου Ζαφειρούδη, οι οποίοι ψάχνουν το πρώτο τους “δίποντο” για να… ξεκολλήσουν.

Η προετοιμασία των “κυανόλευκων” ολοκληρώνεται αύριο, με τον έλληνα κόουτς να έχει στη διάθεση του τον Γρηγόρη Μυστηλιάδη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και εκτός απροόπτου η Νίκη θα παραταχθεί πλήρης.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλει για ακόμη μια φορά την βοήθεια των φιλάθλων και ελπίζει ότι θα υπάρξει σημαντική ανταπόκριση. Οι τιμές των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την Αγία Παρασκευή είναι στα 5 Ευρώ στα σημεία προπώλησης (1.Γραφεία Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” (Μαιάνδρου 14), 2.”ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΦΕ” (Μαιάνδρου-Σμύρνης, απέναντι από το γήπεδο της Νίκης), 3. Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου, 4.Blue Club Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης”) και 7 Ευρώ, από τα εκδοτήρια του κλειστού την ημέρα του αγώνα.