Ο Μάης Κωνσταντινίδης ανέλαβε το “τιμόνι” του Αμύντα και γνώριζε πως θα έχει δύσκολο έργο καθώς θα πρέπει να φτιάξει μία ομάδα από την αρχή ουσιαστικά με μικρότερο μπάτζετ. Οι περισσότεροι παίκτες του περσινού ρόστερ δεν θα παραμείνουν στον Υμηττό και αυτό αρχίζει να φαίνεται από σήμερα, όπου ο Αμύντας ανακοίνωσε την αποδέσμευση τεσσάρων αθλητών. Μία μέρα δηλαδή μετά την επισημοποίηση της προσθήκης του Αντριάνο Τοπάλι, ήρθε η ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τους Χρήστο Γκαβανόπουλο, Θάνο Κωνσταντακόπουλο, Δημήτρη Κομποδιέτα και Κώστα Φακοπουλίδη.

Ο Κομποδιέτας μέτρησε φέτος 9.6 πόντους ανά παιχνίδι σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα (22 ματς) ενώ ο Γκαβανόπουλος σε 15 παιχνίδια είχε μέσο όρο 5.1 πόντους και ήταν φανερά πεσμένος σε σχέση με την σεζόν 2018-2019.

Ο Κωνσταντίνος Φακοπουλίδης σε επίσης 22 παιχνίδια, έδειξε καλά στοιχεία μετρώντας 5.7 πόντους ανά παιχνίδι ενώ ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος στα 31 του χρόνια είχε σε 17 συμμετοχές, 5.4 πόντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμύντα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Αμύντα ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία του με τους αθλητές Χρήστο Γκαβανόπουλο, Θάνο Κωνσταντακόπουλο, Δημήτρη Κομποδιέτα και Κώστα Φακοπουλίδη.

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί από καρδιάς και τους τέσσερις αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.»