Ο Οίακας δεν έχει αρχίσει όπως θα ήθελε το πρωτάθλημα μετά την επανέναρξη της Α2. Η ομάδα του Ναυπλίου υπέστη διαδοχικές ήττες από Καρδίτσα (54-83) και Ελευθερούπολη (69-79) και το πρόγραμμα δεν γίνεται πιο εύκολο για την ομάδα του Χάρη Κουλουριώτη, καθώς ακολουθεί το ματς με το Παγκράτι στο Μετς (24/4, 17:00).

Για το αυριανό ματς μίλησαν στο κανάλι του Οίακα στο YouTube ο συνεργάτης του Κουλουριώτη, Γιάννος Τζάνης, και ο νεαρός αθλητής Νίκος Χάχαλος.

«Το Παγκράτι είναι παραδοσιακά πολύ καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της, με έναν πάρα πολύ αξιόλογο προπονητή. Προέρχονται από ένα μεγάλο διπλό μέσα στον Τρίτωνα, φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και σίγουρα θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους, που φαντάζομαι ότι είναι να μπουν στα Playoffs», δήλωσε αρχικά ο Γιάννος Τζάνης.

«Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη. Ξεκινήσαμε νωθρά και στο 2ο ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι. Θέλουμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Το παιχνίδι με το Παγκράτι είναι μία ευκαιρία να δείξουμε ότι έχουμε αλλάξει το τσιπάκι μας και ότι είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Σίγουρα, για να γίνει αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, τα ριμπάουντ, να πάμε δυνατά σε όλες τις φάσεις, για να έχουμε τύχη για ένα θετικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο ασίσταντ κόουτς του Οίακα.

ΧΑΧΑΛΟΣ: «ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ»

«Το Παγκράτι είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς μετά την πολύμηνη διακοπή προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας και με αφορμή το αυριανό ματς θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό», τόνισε από τη μεριά του ο Νίκος Χάχαλος

Ακούστε ολόκληρες τις δηλώσεις στο παρακάτω video: