Σίγουρος για την πορεία του Δούκα εμφανίστηκε ο Γιάννης Τζήμας μια μέρα πριν το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας με αντίπαλο τον Χολαργό.

Ο νέος τεχνικός του Α.Σ.Ε. Δούκα,Γιάννης Τζήμας,ζήτησε προσπάθεια από όλη την ομάδα στο νέο ξεκίνημα του συλλόγου ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες των παικτών του. Ο Δούκας αντιμετωπίζει αύριο (10/12,17:00) τον Χολαργό με τον διάδοχο του Σάββα Συμεωνίδη να θέλει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Δουκα:

«Για εμάς ήταν μια καινούργια και δύσκολη εβδομάδα. Προσπαθούμε να γίνουμε στη φιλοσοφία και το αγωνιστικό μας στιλ πιο συγκεντρωτικοί και να αποκτήσουμε ξεκάθαρους ρόλους στο παιχνίδι μας. Σίγουρα αυτό δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί μέσα σε λίγες ημέρες και στη μέση μιας αγωνιστικής σεζόν. Έχω εμπιστοσύνη στην εμπειρία και τις ικανότητες των αθλητών μας και πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να πετύχουμε τους στόχους μας.Περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Χολαργό. Μια ομάδα που έχει χτιστεί με υψηλούς στόχους, όπως ακριβώς και η δικιά μας. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό σύνολο, το οποίο στη πορεία του πρωταθλήματος θα βρει τον ρυθμό του. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι σε ένα μεγάλο σύλλογο και θα παλέψουμε όλοι, με όλες τις δυνάμεις μας για να ξεκινήσουμε νικηφόρα αυτή τη νέα σελίδα του Α.Σ.Ε. Δούκα».

Η ομάδα των βορείων προαστίων συμπληρώνει 150 ματς στην κατηγορία,μετρώντας 69 νίκες και 80 ήττες μέχρι τώρα.