Ο αθλητής της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Τζόλος, φιλοξενήθηκε σε LIVE του Redking25 στο Instagram όπου μίλησε τόσο για την σεζόν στην Α2, όσο και για την κανονική ομάδα του Ολυμπιακού. Φυσικά δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε προσωπικές ερωτήσεις.

Αρχικά, ο 28χρόνος αθλητής μίλησε για το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της σεζόν και υποστήριξε πως αν γινόταν αυτό, ο Ολυμπιακός θα έμπαινε σίγουρα στα play-off και θα διεκδικούσε την άνοδο. Έπειτα ρωτήθηκε για την ομάδα της Euroleague, όπου είπε το αυτονόητο και αυτό που βλέπουμε όλοι, ότι μετά την έλευση του κόουτς Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός έχει μεταμορφωθεί και πως ο Έλληνας κόουτς ξέρει να κάνει εξαιρετικές επιλογές ξένων παικτών.

Μετά ρωτήθηκε να μιλήσει για τα prospect του Ολυμπιακού, τους Pokusevski και Νικολαΐδη: « Ο Αλέξανδρος είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ, και το μέλλον του ανήκει. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια και αυτό είναι το σημαντικό. Μην ξεχνάμε πως φέτος αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες (Εφηβικό, Α2, Euroleague) και στα 17 του είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί όλη αυτή την πίεση. Όσον αφορά τον Poku, είναι μια κατηγορία μόνος του, το μέλλον του είναι πολύ μακριά από εδώ, και στην Αμερική αν δουλευτεί σωστά θα αφήσει… εποχή.»

Έπειτα η συζήτηση πήγε στο πρότυπο του, όπου ο Τζόλος ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας τον Βασίλη Σπανούλη. Ενώ λίγο αργότερα κλήθηκε να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα στο NBA και φυσικά διάλεξε τους Bucks λόγω Γιάννη Αντετοκούνμπο (γνωρίζονται και προσωπικά).

Προς το τέλος, έκανε μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια όπου παραδέχθηκε ότι ήταν τρομερός στην μπάλα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την αγαπημένη του σεζόν, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη την προπερσινή στην Δόξα Λευκάδας (2017-2018). 

Στο φινάλε μίλησε για τον πολύ καλό του φίλο και συμπαίκτη του, Ανδρέα Πετρόπουλο: «Αθλητικός και με εξαιρετικό σουτ ο Ανδρέας αλλά τον νικάω ακόμα στα μονά»