Ο Δούκας ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Σάββατο(31/10, 17.00) στο Δαΐς τον Πανερυθραϊκό σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α2.

Ο βοηθός του Μάριου Γούναρη, Στέλιος Σταϊκόπουλος και ο Σέρβος σέντερ της ομάδας, Στέφαν Τζόρτζεβιτς, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, με τον δεύτερο να τονίζει πως η νίκη είναι απαραίτητη μετά το “ατυχές” αποτέλεσμα κόντρα στην Κύμη.

Aναλυτικά όσα δήλωσαν:

Στέφαν Τζόρτζεβιτς: «Δουλεύουμε καλά τις τελευταίες ημέρες. Μετά την ήττα μας στην Κύμη το παιχνίδι κόντρα στον Πανερυθραϊκό πρέπει να το κερδίσουμε για το καλό της ομάδας. Είχαμε δύσκολη ήττα από το Ψυχικό στην έδρα μας, χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα της Κύμης παραταχτήκαμε με απουσίες. Τώρα, όμως, έχουμε ένα ματς μπροστά στο κοινό μας, δουλεύουμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/10)».

Στέλιος Σταϊκόπουλος: «Κάθε νίκη σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 είναι πάρα πολύ σημαντική. Θεωρώ ότι ο Πανερυθραϊκός έχει ξεκινήσει καλά, ενώ η δική μας ψυχολογία αυτή τη στιγμή δεν είναι και η καλύτερη… Όμως, πιστεύουμε όλοι μας στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, η οποία εάν έρθει θα βελτιώσει την ψυχολογία μας και θα πάρουμε το σωστό δρόμο από εδώ και πέρα».