Ηθική δικαίωση για τη Νέα Κηφισιά, οι “φωνές” της οποίας για την διαιτησία του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με το Παγκράτι βρήκαν ανταπόκριση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την παράσταση διαμαρτυρίας των “κόκκινων” στην ΚΕΔ και την παράδοση του επίμαχου βίντεο του αγώνα, η τελευταία τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον τρίτο διαιτητή της συνάντησης του Μετς, κ. Μαλανδρή. Ο ρέφερι κρίθηκε κυρίως λόγω του σφυρίγματος του στα τελευταία δεύτερα του αγώνα, καθώς χρέωσε με φάουλ τους φιλοξενούμενους και έτσι το Παγκράτι μέσω των βολών έστειλε το ματς στη παράταση, όπου και επικράτησε.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου άφησε οριστικά πίσω του την ήττα στο Μετς και αύριο ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το καθοριστικής σημασίας ντέρμπι με το Λαύριο. Ένα μικροπρόβλημα με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου (ίωση), ξεπεράστηκε και έτσι ο κόουτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να διατηρηθεί η ομάδα, τουλάχιστον στη δεύτερη προνομιούχο θέση και να μη χάσει άλλο βαθμολογικό έδαφος…