Η ενίσχυση του Ψυχικού ξεκίνησε, με μια… μεταγραφή που δεν αφορά το ρόστερ αλλά την θέση του τιμ μάνατζερ.

Όπως ανακοίνωσαν οι νεοφώτιστοι, ένας παλιός… γνωστός της ομάδας, ο Βίλλυ Κούρκουλας, θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο και με τις γνώσεις του αναμένεται να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια.

Η ανακοίνωση του Ψυχικού αναφέρει: “Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βίλλυ Κούρκουλα για την ανάληψη της θέσης του τιμ μάνατζερ. Ο Βίλλυ είναι πρώην παίκτης της ομάδας μας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα πρώτα μας βήματα στην Α2 κατηγορία”.

Στο μεταξύ, προχωρά με αργά και προσεκτικά βήματα ο σχεδιασμός του ρόστερ. Εκτός των προσπαθειών που καταβάλλονται για τη διατήρηση ενός μεγάλου μέρους του βασικού κορμού, το συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα κινείται και για την ενίσχυση του, με τον Έλληνα κόουτς να έχει εντοπίσει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, νεαρών κυρίως αθλητών. Μία τέτοια είναι και του Πάνου Φιλιππάκου.

Ο 19χρονος φόργουορντ (2.03), ενδέχεται να αποτελέσει τη πρώτη φετινή μεταγραφή των νεοφώτιστων, καθώς οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό. Ο Φιλιππάκος συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Εθνικών Νέων και προέρχεται από τον Δούκα με τον οποίο φέτος πραγματοπίησε εξαιρετική χρονιά.