Mία φωτογραφία στο facebook με φόντο την “Original 21” (από αγώνα του ΟΑΚΑ) φαίνεται ότι “άναψε φωτιές” στον Μιχάλη Καμπερίδη, που αποτελεί στόχο της ΑΕΚ.

Ο 18χρονος φόργουορντ/σέντερ του Μανδραϊκού, που αγωνίστηκε την χρονιά που τελείωσε στον Φιλαθλητικό, μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για το ενδιαφέρον της “Ένωσης”. Ο διεθνής άσσος δήλωσε τα παρακάτω:

Είναι τιμή να αγωνιστώ σ’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είναι το κάτι άλλο. Νοιώθεις διαφορετικά. Το να παίζεις σε μια έδρα τόσο καυτή, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και ειδικά με έναν τέτοιο υπέροχο κόσμο, όπως είναι αυτός της ΑΕΚ. Αυτή την περίοδο δουλεύουμε σκληρά με την Εθνική Νέων, οπότε επικεντρώνομαι μόνο σ’ αυτό. Δεν αποκλείω να υπάρχουν επαφές της ΑΕΚ και του Μανδραϊκού, αλλά εγώ και ο μάνατζερ μου περιμένουμε για ό,τι καλύτερο”.

Ο Καμπερίδης έδωσε τη δική του εξήγηση για το πώς προέκυψε η φωτογραφία, που πάντως αναρτήθηκε και… αποσύρθηκε εντός ολίγων λεπτών από το εξώφυλλο της προσωπικής του σελίδας:

Προσπαθώ να μην ασχολούμαι. Άλλωστε θεωρώ ότι κάθε επαγγελματίας δεν πρέπει να ασχολείται με τα οπαδικά. Ήταν φωτογραφία, που με ‘χουν κάνει “ταγκ” φίλοι από σχολείο. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι τόσο οπαδικό όσο φαίνεται. Άλλωστε την αφαίρεσα, γιατί δεν θέλω να δίνω δικαιώματα”.