Στον πάγκο της ομάδας του Ιπποκράτη θα καθίσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σάββας Συμεωνίδης. Ο πολύπειρος τεχνικός θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της παρουσία στην Α2 κατηγορία.

Η καριέρα του ως προπονητής ξεκίνησε πριν από 19 χρόνια, το 1999, όταν και ανέλαβε τον Εθνικό Ελληνορώσων. Η πορεία του συνεχίστηκε σε Αθηναϊκό, Ηλιούπολη, Δάφνη, Γκυζιακό, Αρδηττό, Παπάγου, Χολαργό, Παπάγου (επιστροφή), Δούκα, Φάρο Κερατσινίου και Εθνικό, στον οποίο βρισκόταν μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ιπποκράτης κατάφερε έτσι να βρει έναν αξιόπιστο προπονητή που θα καλύψει το κενό μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Παπαχατζή, ο οποίος διατέλεσε προπονητής για λίγες μόνο ημέρες. Ο λόγος της φυγής του ήταν, όπως είχε ανακοινώσει ο Ιπποκράτης, διαφορά σε θέματα φιλοσοφίας με τον Παπαχατζή να διαψεύδει την ομάδα.

Δείτε το σχετικό άρθροκαθώς και την απάντηση του Παπαxατζή

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιπποκράτη Κω :

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Σάββα Συμεωνίδη. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει το… τιμόνι της ομάδας μας στην πρώτη συμμετοχή της στην Α2. 
Ο Σάββας Συμεωνίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1999 στον Εθνικό Ελληνορώσων και εν συνεχεία έχει περάσει από τους Αθηναϊκό, Ηλιούπολη, Δάφνη, Γκυζιακό, Αρδηττό, Παπάγου, Χολαργό, Παπάγου (επιστροφή), Δούκα, Φάρο Κερατσινίου και Εθνικό.