Η Νέα Κηφισιά βρίσκεται πλέον στο κλαμπ των ομάδων της Α1. Τα πανηγύρια άρχισαν σιγά σιγά να κοπάζουν και άπαντες στα Βόρεια Προάστια στρέφουν το βλέμμα στην επόμενη ημέρα και τη νέα πρόκληση που τους περιμένει.

Οι ημέρες του Πάσχα προσφέρονται για ηρεμία και ξεκούραση μετά τον φετινό μαραθώνιο της Α2, όμως οι επιτελείς του συλλόγου έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς υπάρχουν βασικά λειτουργικά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

Πρώτο και βασικότερο είναι η σύσταση της ΚΑΕ. Οι Κηφισιώτες πρέπει να ξεκινήσουν όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να περάσουν στο στάδιο της Ανώνυμης Εταιρίας και να οργανωθούν σε άλλο επίπεδο πλέον.

Ακολουθεί το φλέγον ζήτημα του γηπέδου, καθώς είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα που είναι πολύ μικρή ακόμη και για τα δεδομένα της Α2. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις, όμως όλα δείχνουν ότι η μοναδική εφικτή λύση είναι αυτή του κλειστού του Αμαρουσίου.

Ανοιχτό είναι και το θέμα του επικεφαλής της διοίκησης, καθώς είναι άγνωστο εάν ο απόλυτα επιτυχημένος πρόεδρος κ. Παναγιώτης Λατσούδας θα συνεχίσει το έργο του… Όπως τόνισε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του είναι φυσικό να έχει κουραστεί μετά από 14 χρόνια συνεχούς προσφοράς και θα μιλήσει με φίλους και συνεργάτες πριν πάρει τη τελική του απόφαση.

Όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, το μοναδικό βέβαιο είναι η παραμονή του Ηλία Παπαθεοδώρου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας… Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά…

Ο Έλληνας κόουτς που έφερε την ομάδα από τα… αλώνια στα… σαλόνια της Α1, πρόκειται να έχει μετά το Πάσχα συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για το μέλλον, την οργάνωση της ομάδας και την φιλοσοφία πάνω στην οποία θα κινηθεί.