Ο Γιώργος Τσιάκος αποτελεί παρελθόν για τον Πανιώνιο, όπως ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, κι έτσι δε θα συνεχίσει να προσφέρει τις «υπηρεσίες» του πια στον «Ιστορικό», και η μεταγραφή του, πλέον, στο Χολαργό πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο ένας εκ των τριών αρχηγών των «κυανέρυθρων» είπε το «αντίο» του στο σύλλογο, μέσω δήλωσης στα panionianea.gr, και ανέφερε πως είναι ευλογημένος που υπηρέτησε τον Πανιώνιο στη δύσκολή στιγμή του, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Ήταν τιμή μου και νιώθω ευλογημένος που υπηρέτησα τον Πανιώνιο στην πιο δύσκολη του στιγμή και βοήθησα να ξεκινήσει η επιστροφή της ομάδας εκεί που της αξίζει. Επίσης είμαι ευγνώμων που ήμουν αρχηγός σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Πανιώνιος.

Φυσικά, νιώθω περήφανος για όλους εσάς, τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον κόσμο που δεν μας αφήσατε μόνους ποτέ και χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρναμε! 

Ευχαριστώ τους Πάνθηρες για την δυναμική τους παρουσία πάντα, τον κόσμο, τους προπονητές,, τους συμπαίκτες μου και τον Ερασιτέχνη που ήταν όσο πιο κοντά μπορούσε στην ομάδα στην πιο δύσκολη περίοδο του Ιστορικού.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, εις το επανιδείν…»