Ο Ιπποκράτης Κω έκανε το μεγάλο “μπαμ” στην προηγούμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Και ήταν πραγματικά ηχηρό το “μπαμ” αυτό. Η ομάδα κέρδισε μέσα στο κλειστό του “Πλάτωνα” τον πανίσχυρο Ιωνικό Νικαίας με 83-81 και πήρε μια τεράστια πρόκριση πετώντας έξω από την συνέχεια του θεσμού τους Νικαιώτες που έχουν μια λαμπερή και  πολύ δυνατή ομάδα που έχει μεγάλες βλέψεις.

Οι Κώες έχουν αφήσει πίσω τους πια την μεγάλη επιτυχία και έχουν πια το βλέμμα και το μυαλό τους στην αυριανή (26/9, 17:00) μάχη με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας στην συνέχεια του θεσμού. Ο Ιπποκράτης θέλει να κάνει άλλο ένα μεγάλο ματς, να σωριάσει ανάσκελα στο καναβάτσο άλλον ένα σπουδαίο μάλιστα και μάλιστα ξανά εκτός έδρας, να περάσει στην επόμενη φάση και να συνεχίσει ακάθεκτος την πτήση του στον θεσμό.

Η ομάδα πάντως, θέλησε να θυμίσει σήμερα στον κόσμο της και την μεγάλη απόδραση από τον “Πλάτωνα” με το μεγάλο διπλό απέναντι στον Ιωνικό. Ετσι στην σελίδα της στο Facebook ανέβασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της από την εμφάνιση απέναντι στους Νικαιώτες, όπου ο Ιπποκράτης ήταν εξαιρετικός και με πολιορκητικό κλοιό τον Γιάννη Χατζηνικόλα, που πέτυχε 25 πόντους άλωσε την Νίκαια και κέρδισε το δικαίωμα να συνεχίσει στην διοργάνωση.

 

TO BINTEO ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ