Η φετινή χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον Κόροιβο, ο οποίος κατέκτησε την υψηλότερη θέση στην συνολική παρουσία του στην Α2 (τέταρτη), αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ και συσπειρώνοντας γύρω του τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας.

Με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο τεχνικός ηγέτης του Κόροιβου, Βασίλης Νιπεργιάλης έκανε την ακόλουθη δήλωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσους στήριξαν τη φετινή προσπάθεια:

“Θέλω να ευχαριστήσω τα παλικάρια μου για την συνεργασία μας την φετινή χρόνια. Εκτός από καταπληκτικοί αθλητές είναι και υπέροχοι χαρακτήρες και αυτό πιστεύω ήταν το βασικό συστατικό της φετινής πορείας μας“, τόνισε ο Νιπεργιάλης και συνέχισε:

“Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Χωρίς αυτούς είναι αδύνατο να υπάρχει η ομάδα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο όλης της Ηλείας για την αγάπη του και για την Βοήθεια του. Ήταν πραγματικά ο 6ος παίκτης μας. Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του τεχνικού τιμ και ιδιαίτερα τον μεγάλο επιστήμονα Παναγιώτη Ανδρουτσοπουλο.

Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στις ομάδες της Νέας Κηφισιάς και των Τρικάλων για την άνοδο τους στην Α1. Εύχομαι σε όλη την αθλητική οικογένεια κ σε όλους τους συνανθρώπους μας Καλό Πάσχα!