Ο Στέλιος Πουλιανίτης του Απόλλωνα Πατρών είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο σαγόνι στον αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα για την Α2 Ανδρών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αφού πήγαν όλα καλά, ο αθλητής της ομάδας από την Πάτρα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας καθώς και τους επιτελείς του νοσοκομείου Πάτρας.

Δείτε αναλυτικά το “ευχαριστήριο” μήνυμα του Στέλιου Πουλιανίτη:

«Η οικογένεια μου και εγώ με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες στον πρόεδρο κ. Αθανασίου Γεώργιο και το λοιπό Δ.Σ. του Απόλλωνα Πάτρας, στον προπονητή Νίκο Βετούλα, το staff και όλους τους παίκτες της ομάδας όπως και την οικογένεια Μολφέτα, για την αμέριστη συμπαράσταση και την άοκνη βοήθεια που προσέφεραν και προσφέρουν σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου.

Επίσης το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Η Παναγιά η Βοήθεια» την στοματική γναθοπροσωπική χειρουργική κλινική, τη διευθύντρια κα. Μιράντα Αλεξοπούλου, τον επιμελητή κο. Παναγιώτη Νταή και τον διευθυντή κο. Γιώργο Μουτούση όπως και όλο το προσωπικό για τη βοήθεια και τη φροντίδα κατά τις ημέρες νοσηλείας και του χειρουργείου μου.

Είμαι ελάχιστους μήνες στην οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας και αυτή η άτυχη στιγμή με έκανε να νιώσω σα να βρίσκομαι χρόνια. Η οικογένεια μου κι εγώ νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη και εύχομαι να μπορέσουμε μελλοντικά να ανταποδώσομε την αγάπη, τη στοργή και τη ζεστασιά που πήραμε όλες αυτές τις μέρες.Πιστεύω ότι ο προπονητής, το staff και οι συμπαίκτες μου θα πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο και ανυπομονώ να γυρίσω στο γήπεδο και να είμαι ξανά μαζί τους.

Στέλιος Πουλιανίτης»