Διανύει την καλύτερη ίσως σεζόν της καριέρας του. Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αποτελεί φέτος το μεγάλο επιθετικό όπλο του Λαυρίου και έχει συμβάλει τα μέγιστα στο να βρίσκονται οι “κυανοκίτρινοι” στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο 25χρονος γκαρντ ήταν εκπληκτικός και κόντρα στη Δόξα Λευκάδας την οποία… σμπαράλιασε με 35 πόντους (5/6 β., 3/5 διπ., 8/13 τριπ.), προσθέτοντας ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “hpolhmas.com”, ο Σακελλαρίου σχολίασε για την απόδοση του:

“Το σημαντικό για εμάς είναι ότι αρχίσαμε πάλι από την άμυνά μας. Θεωρώ ότι κρατήσαμε αυτή την ομάδα με τόσο επιθετικό ταλέντο, τόσο έμπειρους παίχτες στους 55 πόντους. Για εμάς αυτό είναι το κέρδος. Έβαλα σήμερα 35 πόντους, αλλά το θέμα είναι ότι κέρδισε η ομάδα”. Όσον αφορά στους στόχους του Λαυρίου μετά από 7 αγωνιστικές στη κορυφή, ο Σακελλαρίου τόνισε: “Στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι, το επόμενο Σάββατό. Μετά από αυτό, κοιτάμε για το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Έτσι πάμε, βήμα-βήμα και βλέπουμε. Από την αρχή έχουμε θέσει να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας”.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 140 πόντους, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους του Λαυρίου: “Σίγουρα μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Δίνουν το παρόν κάθε Σάββατο, δείχνουν ότι πιστεύουν την ομάδα και τους ευχαριστούμε πραγματικά. Μακάρι να συνεχίσουν να έρχονται, να παίζουμε και εμείς ωραίο μπάσκετ, να γουστάρουμε, να τους αρέσει που μας βλέπουν. Μαζί τους μπορούμε κάθε Σάββατο να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.