Ο Βαγγέλης Τζόλος με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την ομάδα της Λευκάδας για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν. Ο Τζόλος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λευκάδα καθώς έχει ανακοινωθεί από τον Ερμή Αγιάς.

Στην ανάρτηση του είπε το δικό του «αντίο» στην παλιά του ομάδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Σταύρο Κουκουμπρή, ο οποίος έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα της Λευκάδας.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Τζόλου:

«Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που εκφράζω την άποψη μου δημόσια αλλά θα ήθελα να αναφερθώ στο σωματείο της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ! Θα ήθελα να πω ότι το σωματείο θα λείψει πολύ από τις μεγάλες κατηγορίες και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΚΟΥΜΠΡΗ έναν άνθρωπο ο οποίος έχεις δώσει και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα και την οδήγησε από χαμηλά και την πήγε στην πρώτη κατηγορία! ΣΤΑΥΡΟ σε ευχαριστώ που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας.. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους Nodas Kodoprias και Σπύρος Κυρομίτης για την συνεργασία μας! Στο τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου.. Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει!»

TO POST ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΖΟΛΟΥ