Αν και εκκρεμούν τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας, τα οποία αναμένονται σήμερα, είναι πλέον σίγουρο ότι ο Πέτρος Νοέας γλίτωσε τα χειρότερα… Ο φόργουορντ του Αρκαδικού που τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι με το Λαύριο, υπέστη τελικά το μικρότερο δυνατό κακό. Συγκεκριμένα, τη “γλίτωσε” με ένα μικρό οστικό οίδημα και μια θλάση στους μυς, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 με 20 ημέρες.

Εάν αυτό επιβεβαιωθεί και από την αξονική τομογραφία, τότε ο Νοέας θα ξεκινήσει άμεσα φυσικοθεραπεία με στόχο τη ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στα γήπεδα. Το βέβαιο είναι ότι θα χάσει τόσο το Σαββατιάτικο (25/10) ματς με τον Αετό στην Αθήνα, όσο και αυτό που ακολουθεί με Ερμή Λαγκαδά (εντός). Τις επόμενες ημέρες θα φανεί εάν θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Εκτός από τη συνάντηση με τον Αετό είναι και ο νεαρός Γιάννης Καραμαλέγκος που όμως μετρά αντίστροφη για την επιστροφή του στα παρκέ, μιας και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμού του στο πόδι.