To γράψαμε τις 20 Ιουνίου στο ρεπορτάζ με τίτλο “Έτοιμο το ένα μπαλόνι“! Ισχύει…

Οι διοικούντες την Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχουν όντως στην κατοχή τους το “μπαλόνι” για το προπονητήριο του συλλόγου, που πιθανότατα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Φουγάρου, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπενθυμίζεται με “μπαλόνι”, αλλά σε πιο σύνθετη μορφή (προκάτ), θα γίνει και το κλειστό (στο Μπριτάνια). Για του λόγου το αληθές το σημερινό δημοσίευμα του aek365.gr, που αναφέρει:

“Όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365, πέραν του κλειστού που σκοπεύουν να κατασκευάσουν οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής σε χώρο δίπλα στο νέο γήπεδο (πιθανότατα στην έκταση του Μπριτάνια), στόχος τους είναι να προχωρήσουν άμεσα το πρότζεκτ της κατασκευής ενός κλειστού προπονητηρίου – ” μπαλόνι” στα όρια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας ή κοντά σε αυτά, προκειμένου να προπονούνται όλα τα τμήματα του σωματείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής έχουν προχωρήσει πολύ το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Βρίσκονται στη φάση της τελικής επιλογής της έκτασης που θα φιλοξενήσει το προπονητήριο, ενώ ήδη έχουν παραγγείλει και βρίσκονται στην Ελλάδα τα λυόμενα μέρη της κατασκευής. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ αναφέρουν ότι για την ολοκλήρωση του έργου δεν θα χρειαστούν περισσότεροι από δυο μήνες”.